Oletko valmis Huikiaan seikkailuun?

Seikkailupuisto Huikia tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä ja itsensä ylittämisen mahdollisuuksia yläilmoissa köysiseikkailun parissa. Puistoissa liikutaan pääsääntöisesti erilaisilla puihin rakennetuilla radoilla vaijereiden varassa. Tervetuloa! Päihitä itsesi, haasta keho ja mieli. Löydä sisäinen seikkailijasi − se vaatii hieman rohkeutta. Liiku ketterästi tai varovarovasti, liitele kuin lintunen tai liu’u huimasti maaliin asti! Tätä kaikkea on Huikia seikkailu!

Seikkailupuisto Huikia Tuurissa

Seikkailupuisto Huikia löytyy noin kilometrin päästä Tuurin kyläkaupasta.

Seikkailupuistossamme koet ainutlaatuisia elämyksiä ja itsensä ylittämisen mahdollisuuksia yläilmoissa – puistossa liikutaan pääsääntöisesti erilaisilla puihin rakennetuilla radoilla vaijereiden varassa.

Lasten ja aikuisten radat sisältävät yhteensä noin 100 mukaansa tempaavaa ja huikiaa tehtävää. Tehtävistä löytyy sopivasti haasteita kaikille ikään katsomatta.

Köysiseikkailu ei vaadi mitään erityisosaamista tai kiipeilykokemusta. Saavut vain rohkeasti paikalle, niin opastamme sinut eteenpäin ja kerromme, miten varusteita käytetään ja radoilla seikkaillaan turvallisesti.

Seikkailupuiston alue on avoin kaikille, tervetuloa ihailemaan Huikiaa menoa!