HUIKIAT LATVARADAT

(Seikkailijan minimipituus 125cm, vastuullisen vanhemman harkinnan mukaan)

Latvaradoilla noustaan turvallisesti 4-14 metrin korkeudella. Yksitoista eritasoista rataa antavat sopivasti haastetta kaiken tasoisille seikkailijoille.

Vihreät radat 1-5 ovat helppoja perusratoja, jotka soveltuvat erinomaisesti aloitteleville seikkailijoille sekä esim. perheille yhdessä edettäviksi. Näiltä radoilta löydät monia mukavia haasteita; erilaisia siltoja edettäväksi, poron päällä kävely, liukuja monenmoisin tavoin. Voit jopa halutessasi haastaa omat rajasi astumalla 14 metrin korkeudessa reunan yli turvallisessa vapaapudotuksessa.

Keltaiset radat 6-8 sekä punaiset radat 9 ja 10 ovat hieman vaativampia ja haastavat sinua perusratoja enemmän. Kaikenlaista hauskaa on luvassa lisää; liu-ut lumilaudalla, pujottelet jalkoja satulan jalustimiin, hyppäät rotkon yli, keinut kävelytien päällä ja haastat itsesi kiipeilyseinämillä yläilmoissa. Radalta 8 löydät myös mahdollisuuden turvalliseen vapaapudotuksen.

Viimeinen ja haastavin ratamme on musta SPORTTIRATA, joka vaatii jo fyysistä kuntoa sekä henkistä kanttia, ja tälle radalle mennäänkin tosimielellä haastamaan itseänsä. (HUOM!, Sporttiradalle ehdoton pituusraja 150cm)

 

MATALAT KANTORADAT

(Seikkailijan minimipituus 90 cm)

Kantoradat on suunniteltu erityisesti kaikkein pienimmille seikkailijoille. Kaksi hauskaa ja jännää seikkailurataa sekä kiipeilyvarusteet antavat varman seikkailuelämyksen. Radoilla kävellään jättisienien päällä, ylitetään siltoja ja ajetaan jopa autolla. Samalla radat haastavat ja kehittävät pienten seikkailijoiden tasapainoa sekä motorisia ominaisuuksia.