Oletko valmis Huikiaan seikkailuun?

Seikkailupuisto Huikia tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä ja itsensä ylittämisen mahdollisuuksia yläilmoissa köysiseikkailun parissa. Puistoissa liikutaan pääsääntöisesti erilaisilla puihin rakennetuilla radoilla vaijereiden varassa. Seikkailupuisto Huikia sijaitsee Oulussa ja Tuurissa.

Tervetuloa! Päihitä itsesi, haasta keho ja mieli. Löydä sisäinen seikkailijasi − se vaatii hieman rohkeutta.
Liiku ketterästi tai varovarovasti, liitele kuin lintunen tai liu’u huimasti maaliin asti!
Tätä kaikkea on Huikia seikkailu!

 

Seikkailupuisto Huikia löytyy Oulun Raksilan uimahallin läheisyydestä Pikkukankaanpuistosta, vain kävelymatkan päästä Oulun keskustasta. Tuurissa seikkailupuisto sijaitsee noin kilometrin päässä Tuurin kyläkaupasta.

Seikkailupuistossamme koet ainutlaatuisia elämyksiä ja itsensä ylittämisen mahdollisuuksia yläilmoissa – puistossa liikutaan pääsääntöisesti erilaisilla puihin rakennetuilla radoilla vaijereiden varassa.

Lasten ja aikuisten radat sisältävät yhteensä noin 150 mukaansa tempaavaa ja huikiaa tehtävää. Tehtävistä löytyy sopivasti haasteita kaikille ikään katsomatta.

Köysiseikkailu ei vaadi mitään erityisosaamista tai kiipeilykokemusta. Saavut vain rohkeasti paikalle, niin opastamme sinut eteenpäin ja kerromme, miten varusteita käytetään ja radoilla seikkaillaan turvallisesti.

Seikkailupuiston alue on avoin kaikille, tervetuloa ihailemaan Huikiaa menoa!

Puistokahvila Huikia

Puistokahvilastamme löydät niin suolaiset hiukopalat, makeat herkut kuin janojuomatkin. Meiltä saat evästä seikkailijoille ja kannustusjoukoille. Olemme avoinna kaikille, voit vaikkapa piipahtaa kahvipaussille seuraamaan seikkailijoita!

Ryhmille tilauksesta myös omia tarjottavia erillisillä tarjouksilla. Ota yhteyttä ja tilaa etukäteen kätevästi valmiiksi.

Lämpimästi tervetuloa!