HUIKIAT LATVARADAT

(Seikkailijan minimipituus 125cm, vastuullisen vanhemman harkinnan mukaan)

Latvaradoilla noustaan turvallisesti 4-12 metrin korkeudella. Seitsemän eritasoista rataa antavat sopivasti haastetta kaiken tasoisille seikkailijoille.

Vihreät radat 1-3 ovat helppoja perusratoja, jotka soveltuvat erinomaisesti aloitteleville seikkailijoille sekä esim. perheille yhdessä edettäviksi. Näiltä radoilta löydät monia mukavia haasteita; erilaisia siltoja edettäväksi, poron päällä kävely ja liukuja monenmoisin tavoin.

Keltaiset radat 4-5 sekä punainen rata 6 ovat hieman vaativampia ja haastavat sinua perusratoja enemmän. Kaikenlaista hauskaa on luvassa lisää; liu-ut lumilaudalla, pujottelet jalkoja hevosenkenkiin, keinut kävelytien päällä ja haastat itsesi kiipeilyseinämillä yläilmoissa.

Viimeinen ja haastavin ratamme on musta SPORTTIRATA, joka vaatii jo fyysistä kuntoa sekä henkistä kanttia, ja tälle radalle mennäänkin tosimielellä haastamaan itseänsä. (HUOM!, Sporttiradalle ehdoton pituusraja 150cm)

MATALAT KANTORADAT

(Seikkailijan minimipituus 90 cm)

Kantoradat on suunniteltu erityisesti kaikkein pienimmille seikkailijoille. Kaksi hauskaa ja jännää seikkailurataa sekä kiipeilyvarusteet antavat varman seikkailuelämyksen. Radoilla kävellään jättisienien päällä, ylitetään siltoja ja ajetaan jopa autolla. Samalla radat haastavat ja kehittävät pienten seikkailijoiden tasapainoa sekä motorisia ominaisuuksia.